Corona-Spelregels RSV Trekvogels

Corona-Spelregels RSV Trekvogels

CORONA-SPELREGELS RSV TREKVOGELS
Trekvogels houdt zich aan de maatregelen die de overheid gesteld heeft met als doel besmettingen te voorkomen. Wij snappen dat dit impopulaire maatregelen zijn maar we staan voor de gezondheid van onze medemens. De spelregels van de overheid zijn en worden toegepast op de binnen thuislocaties bij Trekvogels, oftewel de Zevenkamse Ring, de Zadkinehal alsmede de Warburghal.
Tip: controleer bij iedere accommodatie die u bezoekt de daar geldende spelregels.
Alle trainingsdagen doordeweeks:

  • Er is geen publiek toegestaan.
  • De seniorenteams wijzen zelf een verantwoordelijke aan: de aanvoerder of een corona-aanspreekpersoon.
  • Deze persoon is de aanspreekpersoon voor als er mogelijk controle vanuit de gemeente plaats vindt;Op de trainingsavond checkt de Coronacoördinator van Trekvogels de QR-codes. Bij afwezigheid gebeurt dit door bovengenoemde persoon

Wedstrijd(zater)dagen:

  • Er is geen publiek toegestaan.
  • Bij binnenkomst worden spelers/functionele vrijwilligers/coaches/uit-chauffeurs van 18 jaar en ouder gescand op het Coronatoegangsbewijs (CTB) en wordt de identiteit gecheckt.
  • Voor bezoekende teams zullen wij maximaal 3 rijders toestaan die middels een CTB toegang krijgen tot onze hal en mogen zo bij uitzondering ook in de hal op de tribune plaatsnemen met inachtneming van de geldende maatregelen als 1,5m! afstand en gebruik mondkapjes. Mondkapjes dienen ook in de loopruimten te worden gebruikt .
  • Voor de overige ouders/supporters geldt: kom niet naar de sporthal! U heeft geen toegang tot de accommodatie.
  • Bij ongewenste situaties wordt het bestuur en/of coronacoördinator geïnformeerd
  • Voor spelers/functionele vrijwilligers/coaches/uit-chauffeurs die een consumptie willen nuttigen in de kantine: Dit kan alleen in de Zevenkamse Ring. Hierbij gelden de Horecaregels van de Zevenkamse Ring zelf en is het de verantwoording van de hal.

Let op: Voor de uitzondering die het NOC/NSF gebruikt voor teambegeleiders en vrijwilligers hanteren we voor iedereen de volgende aanvullende beleidsregel:

RSV Trekvogels maakt geen uitzondering in de toegangscontrole. Voor de uitzonderingsregel voor teambegeleiders of andere vrijwilligers zoals het NOC/NSF omschrijft, moet vooraf melding gedaan worden bij het bestuur.

Voor bezoekende verenigingen:
Hierbij verzoek ik u om, gedurende de periode dat de landelijke regels gelden, een melding te doen bij het bestuur indien er leden van uw vereniging gebruik willen maken van deze uitzonderingsregel, bij het bezoeken van de accommodatie van RSV Trekvogels. Deze personen kunnen zich vooraf aanmelden bij het bestuur via bestuur@trekvogels.nl . Met deze vooraanmelding zullen wij de toelating goed kunnen begeleiden zonder dat er onduidelijke situaties ontstaan.
We vragen u om ons beleid rondom de coronamaatregelen te delen met de teams die bij ons komen spelen.

Hartelijk dank voor uw medewerking en succes in de competitie!
Namens het bestuur van RSV Trekvogels
Gerben Dangerman, voorzitter