R.S.V. Trekvogels

Trekvogels 1 en 2 kampioen

Trekvogels 1 en 2 konden afgelopen zaterdag in de thuiswedstrijd tegen respectievelijk Oranje Nassau uit Amstelveen en Meervogels uit Zoetermeer het kampioenschap behalen.

Trekvogels 2 had het lastig, kwam in de 2e helft goed terug in de wedstrijd en behaalde het kampioenschap na een 15-15 gelijkspel.

Trekvogels 1 kende een stroeve eerste helft. Wel was er steeds een kleine voorsprong, maar Oranje Nassau bleef goed meedoen. In de 2e helft gaf de conditie en het verschil in klasse de doorslag en liep Trekvogels uit naar een ruime 18-10 overwinning.

Dit betekent dat Trekvogels weer terug is in de 3e klasse.

ALV op woensdag 8 juni

Op woensdag 8 juni vindt vanaf 20:00 uur de jaarlijkse ALV plaats.

Opzeggingen voor komend seizoen

We hopen natuurlijk dat iedereen het komend seizoen blijft korfballen, maar als dat niet het geval is, dan dient de opzegging uiterlijk 5 juni  binnen te zijn bij: bestuur@trekvogels.nl of secretaris@trekvogels.nl.

Trekvogels 1, 2 en 3 staan allen na 3 rondes bovenaan

Halverwege het veldseizoen staan Trekvogels 1, 2 en 3 allen bovenaan.

Trekvogels 1 heeft door overwinningen op ’t Capproen en Thor de concurrentie op 2 punten gezet.

Trekvogels 2 wist de burenruzie tegen Nieuwerkerk met 16-15 te winnen en staat daardoor met 2 verliespunten minder dan Meervogels bovenaan.

Trekvogels 3 versloeg afgelopen zaterdag koploper Excelsior en heeft daardoor van hun de kop overgenomen. Zaterdag staat hier de terugwedstrijd op het programma.

Trekvogels 1 kampioen

Door een 16-11 overwinning op concurrent Gemini is Trekvogels zaterdag 26 maart kampioen geworden. Het nieuwe Trekvogels 1 heeft zo haar 1e zaalseizoen meteen luister bijgezet met een mooi kampioenschap. Proficiat.