Verduurzaming complex Trekvogels

Verduurzaming complex Trekvogels

 VERDUURZAMING COMPLEX TREKVOGELS

 

De afgelopen jaren hebben wij al geïnvesteerd in zonnepanelen en nu gaan we weer een aantal stappen zetten in het verder verduurzamen van ons complex. Hiermee maken we ons complex stap voor stap klaar voor een mooie toekomst!

Waarom doen we dit

Met het verduurzamen proberen we ondanks alle stijgende kosten het korfballen voor iedereen betaalbaar te houden en dragen we ons steentje bij in het verlagen van de CO2 uitstoot.

Wat gaan we doen.

  1. We gaan zoals aangekondigd in de ALV de bestaande conventionele lampen vervangen door Ledverlichting. Iedereen weet dat hiermee minder energie verloren gaat omdat Ledverlichting nauwelijks warm wordt en efficiënter omgaat met energieverbruik en langer meegaat.

In week 47 gaan ze waarschijnlijk starten met aanleg .

  1. Ook gaan we de plastic bekers waar mogelijk vervangen om geen extra kosten(wettelijk verplicht) te behoeven door te belasten aan jullie.

Sponsor jij mee?

Ondanks de beschikbare subsidies brengt de aanschaf behoorlijke kosten 5.000,– Euro voor Trekvogels met zich mee. Wil jij ook een licht(je) bij dragen in onze verduurzaming?

Dit kan op rekening NL78INGB 0001942690 ten name van RSV Trekvogels o.v.v. “Bijdrage verduurzaming Trekvogels”.

Ook zullen de baten van de Grote Clubactie ten goede komen aan de verduurzaming van ons complex. Ga naar https://lot.clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-trekvogels/230750  en koop loten

Kunnen we op jou rekenen? Alvast bedankt namens het Bestuur

 

Reacties zijn gesloten.